kubra2608 Kızlar Marmaris polisevine gitmek istiyorduk tatil için ama baya dolu.Başka hangi şehirdeki polisevine gidebiliriz tatil için.Gittiğiniz memnun kaldığınız bi yer var mı?Fikir istiyorum sizden
AA201207 kubra2608 bulursanız bana da söyleyin 😄 ne zaman nereyi arasak hep dolu diyorlar anlamadım ben bu polisevlerinin işleyişini en son Nevşehir i aradık oraları gezecektik dolu dediler
Pnarferah AA201207 bir kaç ay önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş bize öyle söylemişlerdi bide önceden belli oluyor o Aralık’ta yaptırmak gerekiyor tarihler ve fiyatları
yigitalpannesi kubra2608 canım izmirde Narlıdere polis evi var çok güzel seviyoruz orayı tam tatil yerinde degıl ama arabanız varsa her yere yakın denize falan da arabayla gitmeniz gerekir bide Konak polis evi ve Çeşme polis evi var
kubra2608 yigitalpannesi çok teşekkür ederim canım arabamız yok maalesef o yüzden denize yakın olan polisevlerini tercih etmek istiyoruz 😊
yigitalpannesi kubra2608 anladım Marmaris polis evinde gecen sene bir gün kaldık çok küçük ama güzel yerde dediğiniz gibi denize çok yakın da polis evlerinde boş yer bulmak çok zor işte