tuem14 😊uyuyunca detay yazarım dedim.uyuttum geldim ..
Sabah 8 de zorla uyandiriyorum gece geç yatayım.sabah geç kalkayım.istiyor musade etmiyorum sanırım sıcaklardan bu isteği
Ben kahvaltı hazırlarken sofraya şunu götürür musun bunu koyar mısın diyorum yardım ediyor guya😊
Sonra bir yarim saat oyun oynuyoruz ,favorimiz harf ve sayılar hepsini biliyoruz ama 5 e kadar sayıyor 20 harf in sesini çıkarabiliyor. Ben çamaşır asarken mandal istiyorum renkleri ile malum pandemi 2 güne bir çamaşır hemde balkonda güneş almış oluyor 1 saat kadar söyle bir hava almaya çıkıyoruz park market .parkta tebeşir ile sek sek çizip oynuyoruz. Öğlen yemek yerken ben akşam yemeğini hazırlıyorum. Sulu olmadığı müddetçe kendi besleniyor çünkü. Kitap.oglen uykusu uyanınca duş ya da havuz koyuyorum salona ..pankek ile bir ara öğün yapıyoruz beraber bende ac oluyorum😊kule diz boya yap lego ve en favori puzzle derken sürekli beraber oynuyoruz .isim var ise sen mutfakta yanında oyna diyorum magnet ile dut dut yapıştır sarı muz bul derken mutfakta oyaliyorum😊akşam baba gelince yemek sonra yine bir tur dışarı puzzle yoğurt ve duş ile kapanis😊her gün düzen bu oluyor ama oyunlar farklılık gösterebiliyor bazen kağıtların altına magnet saklayıp nerdeydi oynuyoruz hafızası gelişsin diye vs vs