Selcan1 Merhaba oğlum 7,5 aylık ve 8 kilo. Süt ve yumurta alerjisi var yemiyoruz ette dahil. Ek gıda da oyuzden cok sevdiği ve yediği spylenmez gunluk 1 Cay bardağı anca. Emeklemiypt daha sırt ustunden tuz ustu donmuyor. Sizinkiler de durumlar nedir
buselidunya Selcan1 Kızım da 7 buçuk aylık. Tabi bazı yemekleri seçtiği oluyor bizimkinin de 🤷🏼♀️ Geri geri emekliyor, sırt üstünden yüz üstü uğraşırsa dönebiliyor ama her çocuk bir değil bazıları çok geç yapıyor emekleme yürüme dönme o yüzden çokta takmamak lazım 🥰
DamlaDorukhan Selcan1 Merhabaaa oğlum 7 buçuk aylık 9.450 kilo. Ek gıda her seferinde ilk kaşıkta surat buruşturuyor ama ikinci kaşıkta alışıyor. Emekliyor, dönebiliyor her şekilde 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ (Asla nisbet olsun diye yazmadım lütfen yanlış anlaşılmasın🙏🏻)
kubra2608 Selcan1 benimki de 7 ay 27 günlük.9.5 kilo.Ek gıdayı çok seviyo her şeyi yemek istiyo 😅7 aylıkken dönmeye başladı.Ama daha emeklemiyor 🥲ve dişimiz çıkmadı.
Selcan1 buselidunya insan ister istemez takılıyo uzuluyo hele yemek konusu yemiyor cocuk da haklı yogurt yok peynir yok yumurta yok kahvaltı da meyve püresi yedirmeye çalışıyorum ara öğünde yemesi gerekirken ama yemiyo sebze zaten yok corba yapıyorum 1 2 yemek kasıgı anca 😔
Selcan1 buselidunya her sey de ama sebze de daha cok artık meyve püresini bile yediremiyprum resmen taptatlı sey
buselidunya Selcan1 Bazı çocuklar sebzeyi hiç ama hiç yemiyor ben de yeni yeni başladım sayılır, çokta zorlamayın mesela bir gün istemiyosa bir iki gün sonra tekrar deneyin oyun yaparak yedirin falan değişik gelcek şekilde yedirmeye çalışın olcak mı bakalım 🌝