MS-01 Kizlar temizlik yapamaya başlıcam insallah kalkanilirsem bu aralar çok bunalım yaşıyorum hicbirsey beni mutlu etmiyor belki biraz temizlik yapmak birseyleri unutturur bana kendime gelebilirim her neyse duvarlarım krem rengi ve 3 senedir oglum baya mahvetti cok kirliler duvarlarını silen var mi nasil neyle siliyor benim gucum yetmiyor sanki silsemde cikmiyor gibi geliyor önerisi olan varsa temizlikle ilgili paylaşabilirsiniz 😊
Volmine MS-01 sarı su güzel 👍 ama çok kirli yerleriçıkarmaz . Ona da çamaşırsıyu katkılı cif kullan .
Volmine MS-01 bir de canım temizlik benim için aşk kafa dağıtma. Sinirlendiğim zaman etrafı temizlerim. Şimdi koltuk sileceğim beyaz sabunla birazda yumuşatıcı katacağım . İki ay soldu sileli her ay sileceğim korkmasam sanki kirleniyor geliyor. Bende mi sorun var🤣
Mom62636362 MS-01 annemin fırçayla duvarlardaki el izlerini yıkadığını görmüştüm, ben hiç silmiyorum duvarları o yüzden bilgim yok maalesef.. bir de youtube’da falan temizlik videoları var, motivasyon oluyor izleyince, siz de bakın isterseniz 😄
MS-01 Volmine cifle kapilarimi falan siliyorum takarken yapışan silikonlar var oda geçmiyor yada benim gucum yetmiyor , ayni bende öyleyim sabah aksam koltuk hali silerim 5 kere en az ev supururrum sinirlendikce hüzünlendiren herseyi onunla atlatmaya çalışırım simdide oyle 1 haftadır cok iyi değilim surekli ağlıyorum belki iyi gelir diye heryeri temizlemeyi düşünüyorum
Portakal MS-01 benim boyamda iyi değil ondan olabilir. Taşınmadan önce bir arkadaş ilgilenmisti çok kötü bir boyaymış bir de sarıymış bizimde zamanımız yoktu öyle oturduk 😃
MS-01 Mom62636362 zaten yatarken kalkarken hep temizlik videoları izliyorum ama sanki ben yapınca olmuyor gibi 😊
MS-01 Mom62636362 iste oda cocukla baya buyuk marifet ister yapabilir miyim bilmiyorum evim cock kucuk ama
Volmine Mom62636362 aynen ben mesela öyle yaparım her zaman mop kullanarak yada arada elimle siler inerim sirli yerleri tek tek silerim sonra duru bezle geçerim mis
MS-01 Volmine ben denedim.canim onu o boyle kararmayi çıkarmıyor ama ne bilim bir yemek lekesi gibi duvara sıçrayan lekeyi cikariyor kapidada o şekilde bazen siliyorum onunla
MS-01 Portakal bizde surekli oda değiştirdik televizyonun yerini cocuk odasi falan derken her yer delik deşik oldu bide
MS-01 Mom62636362 aynen oyle canim artik boyatabilirsem belki boyatirim yada silerim bakalim bugun soyle genel bir temizlik yaptım ama birgunde de bitmiyor ki cocukla hele birde hic bitmiyor
Mom62636362 Volmine Evet ben öyle bıraktım, sildiğim yerler de hep iz iz kalınca bıraktım tamamen, en son boyatmada buldum çareyi
Mircan MS-01 saf ciifi bulaşık süngeri ne Sur sürt sonra sil hemen geçiyor boya izleri sonra duru suyla sil