Sofya Bsra111 Ben de merak ediyorum 15 saat ders almak istiyorum sadece deyince veriliyor mu? takipteyim😊
Pinar_kb Bsra111 branşınız önemli en başta. Sonra ihtiyaç durumuna bakılır. Bizim okulda müzik öğretmeni oyle yapmıştı. Ama ben istesem de yapamam okul öncesi öğrrtmeniyim.
alinaannee Bsra111 eğer branş öğretmeniysen ve tek o branşın öğretmeniysen olmaz canım ama senden başka öğretmen varsa olabilir idarene bağlı
Bsra111 Sofya bi arkadaş söyledi aslında dün idareye bağlı dedi 15 saat değilse de 21 saat veriliyormuş dilekçe yazılırsa
Sofya Bsra111 benim 3,5 aylik olacak okullar acildiginda. Zaten okulda ihtiyac fazlasi ogretmenim norm fazlasiyim. Belki ayarlanirsa annem bakacak cocuguma
Bsra111 Pinar_kb bizde ders sayısı azdı branş öğretmeniyim o konuda sıkıntı olmayacağnı düşünğyorum zümreleeim ful almak istiyor zatwn de
Bsra111 Sofya daha küçükmüş ya Allah kolaylık versn çalışan tüm annelerimize bırakıp gitmek apayrı bi mesele zateb☹️
alinaannee Bsra111 yani aslında bu bizim hakkımız istemezsek fazla ders almayız mesela seçmeli dersler gibi ama dik dur idarene bastırmasınlar seni en azından bir gününü boşaltabilirler buna benzer bir şeyler kopar bari🌸🧚♀️
Bsra111 alinaannee normal zamanda da herkesin 1 gününü bolaştıyordu sağolsun ama 8 3.20 arası çok uzun süreç
-Alp- Bsra111 branşta norm/kadro eksikliği olmaması durumunda minimum 21 saat için dilekçe verebilirsiniz. 10 aylık olduğu için hali hazırda 1.5 saatlik süt izniniz olacak zaten onun için de dilekçe vermeyi unutmayın 💕