Efendimannem Kızlar 4 buçuk aylık çocum. Geceleri bi kere uyanırdı. Son bi haftadır 4-5 defa uyanınyo emziriyorum. Dönmeyi öğrenmiş yatakta dört dönüyo sürekli kıpırdıyo çok yordu. Bu ani değişimin sebebi ne olabilir. Eski düzenini istiyorummmmm
MucizeKalbim Efendimannem Cook cektim ki bide kizim donemiyodu agliyodu uyaniyodu. Artik istediği gibi dönüp uyuyo yani geçici. Her dönem yeni sorunlar basliyo o ayri
Efendimannem MucizeKalbim içim rahatladı. Bizimki yüz üstü dönüyo tekrar sırt üstü dönemiyo o yüzden gece sürekli tetikteyim darlanır filan diye
1ana1bebe Efendimannem aynii aynii önceden 8,30 da yatan oğlum şimdi 10 10.30 a kadar ayakta gece çok uyanıyor 4+20 insaQllah ataktandir sonra düzelir ya
MucizeKalbim Efendimannem sanıyorum 2 hafta kadar sürdü fazla değil. Herturlu uyuyo artik ki bebeğim sadece yüzüstü uyuyo 4 aydir. Ben donmeye çalıştığında çevirince uyaniyo uyuyamiyodu. Ama gecti. Annelik harika bisey ve bir okadar da zor. Herseylerine sabretmek lazım napalim 🤭
Kaganalis Efendimannem bizde ayniyiz. Ben kac kere kalkiyor bilmiyorum artik. Gunduzde uyumuyor zaten. Ins gecici bir donemdir