minikannesii Evet kızlar sabah yanımda uyuyordu bizim yatakta etrafında yastık da vardı yastığı itmiş düşmüş ağlama sesine uyandım o an elim ayağım tutmaz oldu gözlemliyorum iyi gibi ama çok korkunç bi şeydi 😔
Berra60 minikannesii once sakin ol bebehini de sakinlestrdir. Kusma ve gozlerde kayma var mi Eger varsa acile gotur.yoksa iki saat gozlemle uyutma
Ygtakn minikannesii canım şiddetli kusma baygınlık gözde kayma aşırı uykuya mail yoksa sıkımtı yoktur
Egelim minikannesii Tedbir amaçlı götürün derim, benim oğlum da 6 aylıkken düşmüştü götürüp tomografi çektirmiştim. Bu tarz durumlar ihmal edilmemeli.
minikannesii @_BirAnne çok geçmiş olsun 😔 ne kadarlık bebeğiniz bizimki 14 aylık çok hareketli korkutuyor beni
minikannesii @_BirAnne 😔 bende normalde her dönmesine uyanırım olacak var ya nasıl dalmış uyumuşsam Allah beterinden korusun inşallah bi şey olmaz
Umutluluk 4 aylık bebeğim var akşam babası nöbetteydi beraber yatayım dedim dönmeye başladı diye cesaret edemedim habire uyandım dakika başı geri beşiğine koydum . Aman szde dikkat edin bacım anlık gelişen şeyler bunlae beşiğinde uyusun bırakın