Hhkkkkkk Iyi günler hanımlar çok sıkıldım günlerce wcb oranı 12 geçen ay da kusma şikayetiyle acilde 18 cikti surekli eritrosit idrarda yüksek çıkıyor doktora gittim sıkıntı yok dedi tansiyon yuksekligi cikti ilac kullanıyorum çok daraldimm
Mommysharkdoodoodoodoo Hhkkkkkk bu şüpheyi doktor mu söyledi size? Eritrosit idrarda yüksek çıkıyorsa enfeksiyon vardır çok doğal ilaçla geçen bir hastalık
DerinOlgun Hhkkkkkk canım wbc nin çok daha yüksek çıkması lazım onun için Allah korusun. Muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyor bebeğin o yüzden yükselmiş. Lösemi şüphesi için o değerin 100 üzeri beklemek lazım Allah korusun
Fitifiti Hhkkkkkk Vücudunuzda enfeksiyon var çünkü ondan wbc yüksek çıkıyor. Lösemi de ne yahu,Allah muhafaza.
Mommysharkdoodoodoodoo Hhkkkkkk doktor takip demiş de canım lösemi dememiş ama bundan şüphelenen siz misiniz
Hhkkkkkk Mommysharkdoodoodoodoo İnternete okuyorum hep öyle şeyler yazıyor ve 2 çocuğum var çok korkuyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Hhkkkkkk ay lütfen internetten başım ağrıyor yazın onda da kanser diyor doktora mı inanıyorsunuz internete mi
Hhkkkkkk Mommysharkdoodoodoodoo doğru söylüyorsunuz psikolojik mi ben mi öyle hissediyorum artık yoruldum çevremdeki insanlarla da paylaşamıyorum arastiyorum netten bakiyorum eklem agrisi diyor var bende