Ugggg Dilara12_ ben hala düzene oturamadim 60 veriyorum bir defada eğer istiyorsa 30 tekrar yapıyorum
Babe Dilara12_ ben gunde 2 kez 60 cc veriyorum eger o gun disari cikacaksak 3 e cikabiliyor mama sayisi..mama vermeden once kisa bir sure emziriyorum ardindan mamayi veriyorum kizim daha 3 ay 12 gunluk.60 cc az geldiginden onden emzirip mamayi takviye ediyorum
Bsrsdf Dilara12_ sadece mama ile besleniyoruz 120 cc içiyor iki saatte bir bazen 3 saatte bir ne zaman acıkırsa. Cok acıktıgında 150 cc içiyor
Ugggg Dilara12_ gece emiyor ama iki gündür farkediyorum gecede mama istiyo ama vermicem çünkü buna aliairsa gecede enmicek
GzdeBade 4 ay 25 günlük olduk meme artı mama veriyorum ben günde iki kez mama biri gece yatarken 140 cc içiyor kızım
Ugggg Dilara12_ vermiyorum derken öyle birakamiyorum emzirmeye çalışıyorum biraz zorlanınca emiyo ama pes Edip mamayapsam emmicek
Bhrbhr 2 ay 23 günlüğüz sütüm çok az benimde günde her emzirme sonrası 3 saatte bir 3 kez 60 cc 3kez 90cc veriyorum geceleri çok az emiyor mama vermiyorum