Haticeilyas Kolik bebek anneleri bebeğinizi sakinleştirmek için neler yapıyorsunuz? Bu süreç ne kadar sürdü?
Naznare Haticeilyas merhaba bnm kızım da kolikti 4 ay sürdü ama bir şey diyimmi şuan 6aylik 2 aydır diş dönemindeyiz diş kolik olmasının önüne geçti daha huzursuz uykularından ağlayarak uyanio çocuk gerçekten zor 1-2 sene bnce rahat yüzü yok😔
Oykuaygun Haticeilyas çok şükür 2 ay sürdü çoğu günlerde tek iyi gelen şey battaniyede sallamak bazen onda da susmuyordu. Sonra gaz ilacı kullanmaya başladım 1 haftada geçti ağlamaları
YorgunAnneyimvesselam57 Benim topkmda 8 ay rahat surdu berbatti suan yine ayaktayjm.ama arlarda olur die kndimi teselli edyorum gaz damlalriyla rahtliyoduk ve hic uyumadi benim oglum hic ama
Berrakrks34 Dün 3 aylık olduk inşallah azalır bekliyorum sabırsızlıkla çok zor gerçekten 🤕😐süpürge sesi kolik bebek sesiyle uyuyor sakinleşiyor. Birde elde sallamaya alıştı onunla sakinleşiyor
YorgunAnneyimvesselam57 Haticeilyas sap biogia nurse aklima gelmiyo hepsi ama agulinde baya rahatladim diyim hemde digerlerinden daha uygundu gerci pahalida olsa mecbur alicaktjm cnku cok kotu bi donem