Minisim19 Bebeği havale geçirip normal olan ya da hasar kalan var mı havale sonrası noluyor bilenler cevap verebilir mi nolur
Mircet Minisim19 kardeşim geçirdi ilk okul orta okul da koşması kalbini yoracak aktiviteler yapması yasaktı şimdi 20 yaşında hiç bir sorunu yok
Gulsen4224 Minisim19 kız kardeşim küçükken geçirmişti ama allahım korudu bi hasar hastalık kalmadı umarım kalmaz yaşayanlar da🤲🏻🌸
balyanakannesi2 beyazkelebegim bilgim yok pek ama eşimin ailesinde çok havale geçmişi var. Çoğu yiğeni havale geçirmiş çok şükür hiç birinde bi sıkıntı yok. sadece bi tanesinin havale anında göz bebeğinin yanına ben gibi kan oturmuş o kalmış sadece
Minisim19 minniemousee20 bebeğim ateşliyken bir anda boşluğa dikti gözlerini aklımı kaybediyordum komşular geldi çığlıklarıma suya soktular sonra kendine geldi. Hatırlamak istemiyorum bana olsaydı keşke
Mircet Minisim19 4 sn sürmüştü bi daha tekrarlamadı ama uzun bir dönem gözetim altında ve tedavi gördü.Kullandığı ilaçlar zihinsel olarak geriye düşürebilir denmişti o zaman.Öğrenme güçlüğü yaratabilir vs diye.Çok korkmuştuk ama maşallah hiç bir eser bırakmadı.Ekonometri okuyor şimdi hemde uludağ üniversitesinde ilk senesinde 4 senelik üniversite kazandı.
DryMom14 Minisim19 Allah yardımcısı olsun bu durumu yaşayanların. Havaleye ne kadar sürede müdahale edildiği çok önemli. Ancak hasar kalmayan da oluyor. Amcamın çocuğu havale geçirdi ve ciddi anlamda ağırdı. Ancak cok şükür hic hasar kalmadı.
Splash-Splash-Love Minisim19 Eltimin oğlu üst üste defalarca havale geçirdi. Sapasağlam şimdi mahalle illallah etti çocuktan o derece sağlıklı ve aktif bir çocuk. Şu an 7 8 yaşlarında. Bebekken geçirmiş havaleleri. Tabi ilk zamanlar çok sıkıntılı geçmiş. Yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum umarım kimse yaşamaz bir daha. Çok zor çünkü.
Beyzanur_bsk18 Minisim19 ben küçükken çok havale geçirmişim canım, eskiden sürekli hasteneye götürme imkanları yokmuş annemlerin havale geçirdiğimde beni soğuk suya tutarmış doktor söylemiş soğuk suyun altına tutun diye, Allah ’a şükür Bi sorunum yok.
Minisim19 Beyzanur_bsk18 bizde öyle yaptık kendine geldi ama ilk başta tepkileri biraz yavaştı sonra hastane yolunda tam kendine geldi