haticenurela 13 günlük Bebeğim var sürekli emiyor uyuyor emiyor uyuyor normal mi bu ? Vede burunları tıkalı sanırım hırıltı sesi geliyor ve gün içinde çok hapşırıyor ne yapabilirim ?
Tazeanne3434 haticenurela hapsirması burun kılları uzadığı için olabilir burun tıkanıklığı içinde doktorumuz serum fizyolojik vermisti her emzirme sonrası sık demişti emdikten sonra uyuması normal o dönemler başka bisey yapmıyorlar çünkü:)
Robin_Kevin haticenurela bebeğiniz ayına yakışır şekilde hareket ediyor bırakın yesin uyusun öyle büyüyecek bu aylarda.Burun temizliğini doktorun verdiği serum fiz ile yapabilirsiniz hapşırmadı dış dünyanın havasına alışma sürecinde gayet normal
haticenurela Tazeanne3434 birazcık hırıltı geliyor iste burnundan o yüzden endişeleniyorum ve çok nadir de olsa öksürük çok çok nadir oda ama
Ebrarergun123 haticenurela norml ddı bze hırıltı cocuk doktorumuz cnm olur hep ddi serum fizyoloji verdi
haticenurela Ebrarergun123 anladım canim bende hasta olmasından korkuyorum işte suan da uyuyor uyandıramiyorum ya gündüzden beri uyandırıyorum emziriyorum hemen uyuyor şimdi bile uyuyor uyanmak bilmiyor
haticenurela Ebrarergun123 dün doktora götürdüm herhangi birsey demedi canim ya sağlık ocağında bakarlar mi acaba
Ebrarergun123 haticenurela bizim burda bakmıyorlar canım sen yine de bir cocuk doktoruna götürüp söyle baktırmak istyrm die alet var onla bakıyorlar bazı doktorlar kanla da bakıyor ama canları acıyor aletle ilk bakmaları daha iyi sarılık var mı vücudunda ya da gözunde beyaz yerınde sararma var mı canım dıkkat ed cok
haticenurela Ebrarergun123 evet bakıyorum süreklin maç yok şimdilik birde canim benim basım zonkluyor arada ya