berkusbalii Kizlar kızım tam 2.5 yaşinda akşam üstü ateslendi. Annemdeydim kuzenimden parol alıp içirdim düştü ateşi. 1 saat önce yine çıktı. 38.6 ya. Peditusla dolven verdim 1 saat oldu hala ateşi tam düşmedi. Dolven fazla etkili değil mi acaba ateş düşürücü olarak? Şimdi calpol verebilir miyim acaba? Doktoruna sordum donmedi
Ozlmylmz berkusbalii oğlumu 39 5 la götürmüştük hastahaneye bundan 1 ay önce falan ilk dolven vermişlerdi. 4 saat arayla verebilirsin demişti doktorum calpol ve dolveni
glsmeknc96 berkusbalii ılık bi duş aldırın calpol verin ama 4 saat arayla veriliyor diye biliyorum ateş düşürücüyü
Zynpblg Dolven daha etkili canım, 4-6 saat arayla bi calpol bi dolven veriyorum ben ateşlendiğinde. Geçen 39 gördük fitil verdim 1 tane sonra rahatladı. Sanırım salgın var kontrol et sık sık, duş aldır üzerini aç, geçmiş olsun 🙏
Mom0768 berkusbalii paranox uygulayın o zaman makattan ayrıca peditus neden verdiniz ki soğuk algınlığı ilacı o.
berkusbalii Vücuduna elliyorum ateşi çok yok gibi ama derece hep 38.3 gösteriyor bozulmuş olabilir mi
Ssssraa berkusbalii Olabilir, tenassız mı? Öyle İse nöbetçi eczaneden koltuk altı ölçenlerden almanızı tavsiye ederim. Kendinizi ölçüp bir bakın
minibiranne berkusbalii aynısını iki gün önce yaşadım vücudunu eliyorum normal hele kol ve bacaklar ateş yok sadece gövdesi ve alnı ama ateşölçer 38 gösterdi takipte kal bence canım
EnesEymen Cok gecmis olsun hem dolven hem parol verin donusumlu olarak Ilik dus Aldirin bogaz enfeksiyonu olabilir bizde oglumda cok cekiyoruz bu yuzden
berkusbalii EnesEymen teşekkür ederim. Sanırım boğazında bı sıkıntı var ateş orda çünkü. Calpol var elimde dolven hariç
Helin123 Kendi vücut sıcaklığınızda ölçün. Makine bozuksa zaten anlarsınız. Ilık su ile duş aldırın. Veya bez ıslatıp vücuduna sürün. Geçmiş olsun
Ssssraa Tam anlamı ile ağızdan verilen parasetamol 90 dk içerisinde etki etmeye başlar, biraz daha bekleyin
Ssssraa berkusbalii büyükçe bir havlu alıp komple ılıktan soğuğa dönkük suyla yıkayıp tüm vücuduna sarın temas ettiğrin. Kasık bolgesi, uzuvlar, boyun,alın. Ayak tabanna limon sürün bolca. Biraz daha gözlemleyin düşmezse acil yolu🤦
nazlieylul berkusbalii eğer dozu az gelirse fayda etmiyor miktarı ne kadardı verdiğiniz şurıbun biraz arttırın onu
purplemelon Mom0768 paranox sağlık bakanlığı tarafından toplantılmaya başlandı. O ilaç yüzünden kaç bebek öldü biliyor musunuz? Lütfen araştırın ve kimseye ilaç tavsiyesinde bulunmayın.
Masalina Mom0768 paronax varsa direk çöpe atın yada eksik eczaneye teslim edin. Bebeğinize vermeyinm o ilaç haberlere bile çıktı . Ölümle sonuçlanmis Allah korusun. Elinde olan varsa imha etsin lütfen.