Melegim1tane Bebeğim 3 ünde 5 aylık olacak hâla dönemiyor her bebeğin gelişimi farklı biliyorum ama en geç ne zmaan dönen olms onu merak ediyorum
Tgbaaadmr Melegim1tane canım doktorun en sağlıklı bilgiyi söyler sana. Benim kızım 9 buçuk aylıktı ilk döndüğünde 🌸
Sbcr Melegim1tane 4 bucuk aylikti ilk sondugunde oglum ama genetik faktorler olsun bebegin kndi gelisimi olaun cok etkiliyo bunlar bnde sabırsızlıkla bklerdim donmesini simdi pesinden kosuyorum nerdeyse emeklerken
deryaortac Melegim1tane benim bebeğim de 3 ay 10 günlük benimki de dönmüyor doktora sordum hani herhangi bir dönme egzersizi falan yapıyım mı die o kendi yapicak zamani geldiğinde dedi bende merakla bekliyorum peki oyuncak uzattığınizda alıyor mu tutuyor mu
Doctor Melegim1tane şuan yüz üstü koyduğunuzda kendini tutması, destekli oturması ve eliyle cisimleri kavraması gerekli. Bunlar varsa sorun yok
Bykozn Melegim1tane benim kızım da düz bır yerde yaterken donemiyir ama basının altında bı yükselti oldumu ondan güç alıp doniyor yada kalkmaya çalışıyor bizde 11 inde 5 aylık olcaz