Yusraninannesi ben geçen sene gittiğimde tam 6 aylıktı. Ben bebek arabası götürdüm çünkü 8 9 da uyuyordu ve arabada oda bende rahat ederiz diye onunla gezdirdim hep içinde uyuyup kalıyordu biz gezerken. Güneş kremi bence al evet ama yüzü içinde ayrı bir krem al. Olmazsa olmazların aslında sana ve bebeğine gore değişir. Örneğin benim bebeğim mama içiyordu termos can damarımdı. Onun haricinde muslin muslin muslin diyorum varsa 10 tane bile al yanına. Uyudu mu arabaya ört denize gir çık mi yaptı hemen ona sar. Gece serin mi oldu onunla üzerini ört. Gerçekten çok çok ise yarıyor. Emzik kullanıyorsa mutlaka yedekli git bi kaybolursa birde gittiğin yerde satan eden bulamazsan vay haline. Aslında bebeğin bir uyku düzeni varsa çok çok kolay bir tatil oluyor. Çünkü bebek düzenli uykudan dolayı keyifli neşeli oluyor hemde annenin işi çok rahat oluyor. Ateş ölçer mutlaka al yanına belli olmaz. Geceleri serin ve rüzgarlı olma ihtimaline karşı kaç gün kalacaksın bilmiyorum ama en az 2 tane uzun kollu alt üst al. Bir ince ceket gibi birşey al. Araba yolculuğu için en sevdiği oyuncakları al. Denizde deniz oyuncakları ile beim oğlum çok vakit geçiriyordu onlardan alabilirsin. Veee elbette ki bolcaaa zıbın ve kıyafet. Birde mesela sallıyordum ben oğlumu o yüzden kendi yastığımı götürdüm. Sahile inerkende pusetide alıyordum. Direk şezlongta sallayıp ayağımda pusete yatırıp pusetin üzerine bir muslin atıyordum. Bence aslında bebekli tatil çok çok kolay çünkü bebekler başka yerde olduklarını anlıyor keşfetmek istiyor ve gerçekten evden biraz uzaklaşmak onlara da iyi geliyor.