-erCansu- Hilaleken9 canm ben hiç şurup iciremedigimden bı yaşına kadar bu fitili kullandım 10kilo olmadan öncesine kadar yarım olarak atiyodum
theAna Woody bana da böyle dedi dr. Nurofen ve calpol verdi geçmezse öyle kullan fitili dedi. @Hilaleken9
Muverrih Hilaleken9 Biz kullandik ama abartmamak lazim. 3 gün kullandim ben her gün 1 tane. Gece yatarken veriyordum şurup etkisi geçince.
Nrgs Hilaleken9 oğlumun ateşini düşüren tek ilaç diyebilirim👍başka hiçbir ateş düşürücü fayda etmiyor 😞
Nrgs ikizbabymom çok karıştırılıyor zaten hatta bir ara infial olmuştu biz hep onu kullanıyorduk ne olacak şimdi diye 😁
Ruzgo35 ikizbabymom paranox toplaniyo canim paranox s degil ikisi farkli seyler hata bazi insanlar yanlis aliyolr
Ates_mami Hilaleken9 benim dolabımda her zaman bulunur. Calpol ün aynısı kullanın. Sadece makattan emilim hızlı oldugu için daha çabuk etki eder.
Balkupum2505 Hilaleken9 bu fitil saglik bakanliginca topaniyodu duydugum. Ayrica kullanmanizi tavsiye etmem çok agır ve cok uyku yapiyo bebeklerde calpol falan deneyin cok gecmis olsun
Mirac_21032019 Ruzgo35 kaka yaptirmak icin neden ates dusurucu fitil yapiyosunuzki atesi olmayan cocuga.Onun yerine baska fitiller var kaka yapmasi icin.