Ebruu Merhabalar kızıma bebek odası yapmak istiyorum ama kararsız kaldım nereden alsam karar veremedim. Öneriniz varmıdır istanbulda
G_ADAN Ebruu melteme bizde baktık ama 6 milyardan aşağı yok. Ben kanz ın odasını aldım kızıma. 2.5 milyara herşeyi var içinde tavsiye ederim. Çileğe de bakmıştım orası da iyiydi
Sulegorkem Ebruu ben alalı 8 ay oldu büyüyen yatak 3 kapaklı gardolap 4 çekemceli şifoniyer halı avize uyku seti 4000₺ almıştık şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama eşların kullanım şekli dolap içi düzeni çok kullanışlı o yüzden çok memnunum
Bet Biz oda yapmadık. Yalnızca Newjoy'dan karyolasının aldık, oda yapmak nasip olursa karyolasının modelinin takımı olan dolapları da almak istiyoruz. Kalitesinden cok memnun kaldık. İstanbul'dan aldık; ancak Edirne'de yasıyoruz o yüzden kurulumda biraz sıkıntı yaşadık. Siz İstanbul'da olduğunuz için bu durum sorun olmaz sanırım.
G_ADAN Ebruu internette pahalı evet o yüzden kanzı satan yerlerde çok uygun bizim aldığımız takım int de 5 milyardı
Reckless Ebruu bebek odalarını bilmiyorum ama normal mobilyalar falan eskidiji bazaarda baya uygun oluyor. Muhtemelen bebek odalarında da dışarıya göre fiyat farkı olur
Reckless Ebruu beylikdüzündede var haramidere durağına denk geliyo yenibosnadada var. Tüm evi 9 milyara düzmüştük 3 sene önce orda siz düşünün 😁
ygmr Ebruu cnm.babinin odasi takimini aldim ama suan kurdan dolayı cok.cikmis fiyati 5 bin olms sanirim dikkat bebek var onceleyenilirsin ama cok memnunum cok guzel kaliteli mdf ve cok kullanisli
ikos58 Ebruu fetih mobilyacılar çarşısında yaptırdım ben ataşehir de. Çok çeşit var ve her bütçeye uygun mağzalar var bi gez derim