Eses35 ikibabybirmom aylardır kullanıyorum hiç bir fayda yok, sadece görüntü güzel duruyor diye cıkarmıyorum
ikibabybirmom GzmHmz Peki huzursuzluk konusunda bı etkisi oldu mu şuan 2 buçuk aylık bebeğim biraz sakinleşmesi için istiyorum ama faydası olur mu bilemedim
ikibabybirmom Betul_88 Kaç aylıkken takmaya başladın acaba bebeğin sakin bı bebekmiydi kolye sakinlestiriyormus diye duydum etkisi oldu mu
Sida Oglumda 3 aylikken kullanmaya basladim 2 yasina kadar hicbir etkisi olmadi kizimda hic kullanmadim ne. Salya nede dis cikarirken sorun yasamadim bence olacagi varsa oluyo
Meski Ne dişine ne salyasina huzursuzluğuna faydası olmadı.cikardim bende boşuna çocuğun boğazını sıkacak gibi geliyo
ikibabybirmom Smkrbber Peki bebeğin sakin bir bebekmiydi sakinlestiriyor diye duydum bı etkisi oldu mu
ikibabybirmom Mutluyuvam Peki huzursuzluk konusunda bı faydası varmı sakinleştirdi mı benim bebeğim 2 buçuk aylık gün içinde kucaktan inmiyor koyduğum anda başlıyor ağlamaya bı faydası olur mu ki bize
Mutluyuvam ikibabybirmom huzursuzluk konusunda hıcbır mama sıze yardımcı olmaz doymuyorsa huzursuz olabıkır mama verin gaz yapmıyorsa devam edersınıx yıne huzursuz olursa mama degıstırırsınız artık deneme yanılma oluyor