Figen_ilter60 Kızlar merhaba bebeğim 1 ay sonra 2 yaş diyecek 2 gündür hafif öksürük hapşırma burun akıntısı var bugün de hafiften ateşi çıktı ama ölçüyorum 36 . 5 falan çıkıyor anlamadım ki bu havalar da bide niye böyle hasta olur 😔😔😔
Ygtakn Figen_ilter60 aynısı bizde de var kac kwre post actım cevap yok cuma gününe randevu aldım hastaneye götürcem normalde dısarı cıkmayız ama ben grip oldum benden gecti sanırım bide delta salgını varmış özellikle cocukları etkiliyormus insallah ona yakalanmamışlardır
Brsnysr Figen_ilter60 sanırım bu ara böyle bir salgın var geçen hafta kızımda boyle oldu etraftan da duyuyorum Allah CC şifa versin kuzuya
haticeyyy Figen_ilter60 7 aylik oglumda ayni sekilde. Burnu akiyo hapsitiyo oksuruyo ateside var. Ishalde olmus 😔 yarin direk hastaneye goturucem. Rabbim bebislerimize sifa versin 🤲
jap Figen_ilter60 salgın var canım. Çevremde çoğu kişi aynı durumda. Kızımda dahil. Ateşle başladı sonra ateş bitti hapşırık öksürük balgam başladı.
YusuffunAnnesii Figen_ilter60 salgin vsrmis bizimde dun kusma oldu gece hastaneye goturduk serum takyilr oksuruyo burnu akiyodu bide 19 aylik oglim doktor cok geliyo boyle benzer durumda cocuklr dedi
Ctrzsntrk Figen_ilter60 benim oğlum da 18 aylık aynı şikayetler bizde de var 2 gündür .. içim içimi yiyor çok dikkat ettiğim halde nasıl hasta oldu diye .. dün doktora götürdük annesi senlik bisey yok salgın var dedi aynı şekilde çok çocuk hastam geliyor dedi ne bileyim ya çok morelim bozuk ilaçlarını da iciremiyorum içtiğini de kusuyor nasıl olacak hiç bilmiyorum 😣
Figen_ilter60 Ctrzsntrk Cook geçmiş olsun bende götürürüm böyle giderse antibiyotik mi verdiler acaba ilaç olarak canım
YusuffunAnnesii Figen_ilter60 serum takildigi icin 2 den sabah 8 e kadar hastane kaldik sonra taburcu ettilr durumu iyi olunca kusma olmayinca tesekkur ederim bu arada sizede gecmis olsun😍