Woody Tabi ki, seve seve 😍 Daha evvel konuşmuştuk konu hakkında biliyorsunuz. Doktorumuz aynı zamanda fitoterapist olduğu için sayesinde tanıştık schüssler tuzlarıyla.
Oğlum 9 aylıktı,aşı sonrası bağışıklığı baskılandığı için grip olmuştu ve üstüne azı dişi çıkarıyordu.İlk o zaman verdi doktorumuz.
2 numara ile başladık. Vücüdu toparlama,bağışıklığı kuvvetlendirme,özelikle gelişimine destek,diş çıkartmaya yardımcı bir numara.Bebekler dahi kullanabiliyor.
Sonraki kontrollerde 3 numarayı da ekledi doktorumuz. Onu da baktım hasta olacak gibi hissediyorum hemen atıveriyorum ağzına. Ateş düşürmede de etkili ve daha bir çok faydası mevcut.Her evde 2,3 no bulunmalı der doktorumuz.
Oğlum 3 yaşında ve biz 2 buçuk yıldır schüsslersiz duramıyoruz diyebilirim. Özellikle mevsim geçişlerinde çok faydasını gördüm.Tatile giderken çantama ilk koyduklarımdan. O derece memnunum. Keşke ama keşke bu tuzların nimetlerinden herkes faydalanabilse.
İstanbulda bayağı sınırlı eczanelerde satılıyor. Onlardan birinin hesabını size atacağım. Sayfalarında tüm tuzların tek tek işlevleri anlatılmış. Ben de oradan temin ediyorum. Yüz okuma tekniği ile de satılabiliyor. Umarım faydalı olabilmişimdir 🙈🤍
https://instagram.com/saglikpinari?utm_medium=copy_link