uzaydabiryolcu Başına gelen var mı sinovac seçtim bugün vurulmaya gittim e manıza girdim biontec oldu yazıyor seçimimi yapmıstım 🤷🏻♀️
Deletedmom0099 uzaydabiryolcu ananeme sinovac aldık ona da biontech yapılmıs bizde anlamadık nasıl olduğunu
nurelem uzaydabiryolcu aa çok değişik öyle şey mi olur , ne olduğu belirsiz resmen sprdunuz mu peki ası olduğunuz yere
Elifim61 uzaydabiryolcu Bildiğim kadarıyla Sinovac aşısı ellerinde yok o yzdn herkese Biontech yapılıyor.
uzaydabiryolcu Deletedmom0099 anlamadım ellerinde yoksa bile tercihe sunulmaması lazım daha az yan etkisi olduğu için sinovac vurdurmak istedim ama🤷🏻♀️
uzaydabiryolcu nurelem sorma aklıma gelmedi sağlıkçılara güvendim sormak aklıma gelmedi sistemde seçili gözüktüğü için sormak lazımmış
uzaydabiryolcu Elifim61 ne saçma e nabızda sinovac alışına randevuyu kapatsalar bari direk sistem atmış o zaman
nurelem uzaydabiryolcu çok tuhaf bende emerak ettim neden böyle oldu acaba sabah direk ara sor canım sinovac diye biontecmi yaptılar yoksa yanlış mı girdiler
uzaydabiryolcu nurelem ah bi bilsem soracağım direk sağlık bakanlığına e nabızdan tercihimi yaptım kimlik bilgileri otomatikman okutuyor sisteme giriyor ona güvendim sormadım soracağım yarın
Mariposa uzaydabiryolcu sinovac asi yok diye biliyorum ama bilgilendirmeleri lazi bence yarın gidip sorun .
Annebal uzaydabiryolcu daha coook abuk subuk şeylerle karşılaşacaksınız. Aşı olduk diye pişman olan cok insan var
Duygusuz uzaydabiryolcu sinovac artık olmayacak zaten olmanın anlamı yok varyantlar karsı koruyuculugu yok
Nurcan03 uzaydabiryolcu yaptıkları mantıksız olmuş. Ama Biontech olmanız daha iyi olmuş. Sinovac yaptıklarına da üçüncü doz Biontech yapmaya başladılar zaten.
Annebal Mamaqueen cunku takip ettiyseniz bugun bakan hastanede yatanlarin %90 ı aşılı olanlar demişti… bilmem anlatabildim mi baska söze gerek yok o yuzden
Mamaqueen uzaydabiryolcu suan sinovac yok bildigim kadariyla. Herkes biontech oluyor. Ki zaten sinovac olanlarada suanda 1 dozda biontec yapiliyor. Bnce sizin icin daha iyi olmustur suan onu olmaniz