Zynpsare 17 aylık bebeğim var ek gıdaya başladığımız günden beri zorla yiyor hatta yemiyor 3 günlük tatile geldik burada hepten yemez oldu aç geziyor bütün gün.Deniz acıktırir dedim o da olmadı.😔😔
elif_07 Zynpsare en fazla kaç saat aç kaldı. Bence o isteyene kadar vermeyin. Bakalım acıkacak mı. İki gün sınır koyun kendinize. İki gün bekleyin bakalım. Abur cubur falan da vermeyin. Su hariç. İki gün yine istemezse yine zorlamayan devam. Ya da çocuk doktoruyla görüşüp iştah açıcı şurup da kullanabilirsiniz.
Karauzumum Zynpsare benimki de aynı 14 aylık gören çok iştahlı sanıyor bugün yediği 180cc mama bi kase çorba 🤷🏻♀️ Yeğenim de 5 yaşında 15 kilo asla yemiyor
Gizemabc Zynpsare Kizim 19 aylik sizinkindem hallice..acikir acikinca da sut ister. Ara ogun hic yapmam ki ana ogun yesin. Kasik kasik sayarim su kadar yedi bu kadar yedi🤯😃 Karadut ozu denedim, istahinda sanki biraz kipirdama var gibi gibi. Bir deneyin
Zynpsare elif_07 emmek istiyor vermemeye çalışıyorum ama bir yerden sonra ağlamasına dayanamıyorum abur cubur vermiyorum çok uzun süre yemezse çubuk kraker veriyorum başka bir şey yemiyor zaten @Elif
Zynpsare Karauzumum mama da içmiyor maalesef keşke onu içse gece uyanınca 60cc yapıyorum zor zahmet 30cc içiyor