SalEz 7 buçuk aylık şurda 8 aylık olmasına 4 5 gün kaldı 9 da uyuyor bazense 9 buçuk da erken mi uyutuyorum geceleri çok uyanır diyorlar
Deletedmom0099 SalEz o zamanlar bende o saatlerde uyutuyodum. zamanla sabahları daha geç kalkmaya başladı o yüzden 10-11 arası uyuyor şuan 13 aylık
Milkaaa ebrugorgel çok geç değil mi iyi dayaniyo o saate kadar bebn kızım 6 buçuk aylık 8 olunca krize giriyo uyut beni diye
Yarim_Kilo_Kiyma SalEz Hiç alakası yok, her bebeğin uykusu farklıdır. 9 aylığız 20.00-20.30 arasında uyumuş oluyoruz çok şükür. Yeri gelir 1-2 kere kalkar, yeri gelir deliksiz uyuyor sadece emzirmek için alırım kucağıma
1prens1prensesannesii SalEz o zamanlar bende öyle yatırıyordum Şuan 15 aylık olacak 10 11 arası yarıyor
Melikeeeecansuu SalEz 2aylık bebegım aksam 9 9 bucuk gıbı yatıyor sabah 9 10 gıbı kalkıor ama ara ara kalkıp emıyor
-Alp- SalEz 5.5 aylık 8.30 uyur sabah 6 uyanır. Deliksiz uyuyor bu arada diş ağrısı falan tutmadığı sürece. Her bebeğin biyolojik saati farklı bırakın kendisi ayarlasın 💕
Polikistikannee SalEz 6 aylik 1 aydir 9 da uyuyor daha öncesinde 10 bucukta uyurdu simdi rutin oluşturduk desteksiz uyuyor
Gizay230320 SalEz kızımı doğduğundan beri hiç aksatmadan hep 8:30 da yatırdım hala da yatırıyorum şuan 16 aylık evet sabah 7 7:30 da ayakta ama en azından erken uyuyor ve uykunun en verimli olduğu saatte uyuyor geç uyutmayin alıştırin gel o saatte uyusun benim kızımın öğlen uykuları bile saatlidir hep hiç aksatmam
aay1 @SalEz benim bebeğim de 7 buçuk aylık 8-8:30 gibi uyutuyorum uyutmazsam ya kendisi uyuyakalıyor yada çok mızmızlanıyor mecbur uyutuyorum. Valla bence erken uyumasıyla gece çok kalkmasının alakası yok 10da da uyutmaya çalıştım zar zor tuttum daha da çok kalktı gece. Uyku düzenleri şaştığında daha çok kalkıyorlar ve uykuya geçmekte zorlanıyorlar. Birde uyku koçları da bebeklerin 7:30-8de uykuya gelmesi gerektiğini söylüyor normal bence bebeğinizin uyuduğu saat
Milkaaa aay1 anladımm benm o zamanlar da da aynıydı her gün banyo yaptırıyorum 7 gibi aslında düzeni öyle kursan sana da rahatlık olur dene istersen 8 de uyaniyoya tekrar daldırmaya çalışirsan daha iyi olur
ebrugorgel Milkaaa şöyle günde genel de 4-5 kere uyuyor akşam da mesela 7.30- 8 gibi yatırıyorum yarım saat uyuyor uyanıyor 2 saat sonra da artık gece uykusu için yatırma mücadelesine başlıyoruz uyanmasa aslında gece uykusu olacak ama uyanıyor mecbur böyle bir düzen kurduk bazen 10 da bazen 11 de tam uykuya geçiyor oğlum 🤷🏻♀️