Hilaleken9 Merhabalar arkadaşlar bebegım 5 aylık atesı 38,8 ateş düşürücü verıdm antıbıyotık verdim ve hala düşmüyor aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım doktora götürdüm bısey yapmadı
Ygtakn Hilaleken9 ay suan 3 post ve bende actım noluyor yavrularımıza böyle yaa şu lanet delta birüsüne mi yakalandık da cocukları daha cok etkiliyormus ya 10 dk da 4 ateşle ilgili post
3441k Hilaleken9 canim benim bildiğim ılık duş çoraplarını limon sıkıp giydirmek iyi geliyor diyorlardı 🤷♀️
OncedenGurme Hilaleken9 antibiyotik ateş düşürücü değildir, vermeyin lütfen 😕ılık duş, eklem yerlerine ıslak pamuk vs koyun. Düşmüyorsa enfeksiyon olabilir, doktora gidin isterseniz
merve0128 Hilaleken9 balkona çıkarın beziyle calpol vermişsiniz ya düşer korkmayın. Benimde bebeğim 5 buçuk aylık geçen gece 3 te bizimde başımıza geldi ateşlendi sabah 5 buçukta düşmüştü hep balkonda oturduk beziyle durdu anca düştü bekleyin hala düşmezse tekrar başka bir acile götürün
Ygtakn Hilaleken9 canım ılık duş aldır anlına koltuk altınabacak arasına ılık bez koy az da olsaetkilşyor valla bzide de ateş varcalpolverdım ılık duş aldırıdm 37.4 düştü ama burda kaldı
Elfydr Hilaleken9 yeni yeni iyileşiyor kizim . Bayramın 3. Gününden beri ateşli. Antibiyotik vermeyin . Hele ki doktora danışmadan asla . Malesef ateş en az 3 gün sürüyor. Salgın var . Hava değişimi belki dis hepsi birer etken . Duzenli olarak ateş düşürücü ( ölçüsü ve saat aralığına lütfen çok dikkat ederek) kullanıp bol bol ılık dus aldırın.