Duygusuz AA201207 inşallah ama ben dr la gidemiyorum malesef 4 aydır diyetteyim yumurtayı kendim acayım dedim ama olmadı süte cesaret edemedim bekleyecegim biraz daha deri testi yapmıyor Dr kan da da negatif hepsi deri testi yapsaydı en azından belki onda cıkardı
AA201207 Duygusuz aa öyle mi neden Dr la ilerleyemiyorsunuz? Biz deri testi de yaptırmıştık o da negatif çıktı. Kaç aylık bebeğiniz
Mumsyyy Minik5 yok acitmiyorsadece kasindiriyormus zaten 10 dk suruyor sirtinda bekletmek, huzursuzlaniyor biraz ama oyaliyoruz, kolonya ile siliyor 10 dk sonra geciyor hemen huzursuzluk.
Duygusuz AA201207 kan testi negatif cıkıyor ac demiyor Dr lar 6 ayı bekleyelim diyorlar burda sadece 1 ay diyetle acan da var mesela ve denemeden bilemeyiz ne ye alerjisi oldugunu sonucta ben birden kestim herseyi cünkü. 5 ay 10 günlük
AA201207 Duygusuz birden kesmek yerine tek tek deneyerek kesseydiniz keşke birden kesince hem size zor olmuştur hem neye alerjisi olduğunu anlayamamissinizdir 5 aylık diyetten sonra açmaya başladım bende önceki gittiğimiz doktorlar 9 aylıkken açabilirsin demişti son gittiğimiz Dr Emre bey o da 6 aylikken yumurtayı 7 aylıkken sütü açtırdı