2205yasemin Oğlum 14 aylık yarın sünnet olucak ama bize 10 saat aç kalması gerek dediler 10 saat çok değil mi sizler sünnet ettirdiyseniz ne kadar aç kaldı
Deletedmom_26 2205yasemin 19 aylık oldu lokal yapılmıştı ama aç kalsın denmedi belki bikac saat yememiş olması yeterli olurdu ama bizimki yemek yemişti hatta azcık kusma durumu olmustu gerçi kontrol için gittiğimizde de açken gitti onda bile kusmaya çalışmıştı ağlamaktan dolayı kusuyo benimki
Mom544154 2205yasemin tamamen mi uyutcaklar acaba? Bizimkine lokal anestezi yapmışlardı belki ondandır
Buse_arif12 2205yasemin ameliyat olucak ozmn bizimki evde olucak normal uyuşturucaklar sanırım bize bişi yemesin demedi bilmiyorum ilk defa duydum
Zeynep97 2205yasemin anestezi alicak oyuzden Neden normal sunnet ettirmiyorsunuz anestezi ile ettiriyorsunuz
[silindi] 2205yasemin bizde doktora durmaz dedik. 40 kilo hiç durmayan çocuğu sünnet ettim bu bebek 3 dakika dedi.
bbmoms Bizim genel oldu ufak olsn 2 buçuk aylık 3 saat açlık istedi büyük olan 6 buçuk yaşında 4 saat istedi