ikibabybirmom Merveay933 Ben 1 ay kullandım gunde iki defa kupa bardaklarla içtim sabah bide gece yatmadan
gulsahgursoy Merveay933 Doğum yaptıktan sonra 1 ay boyunca günde 1 buçuk litre içtim ve fazlasıyla etkisini gördüm😌
busra_tarkan_47 Ben kullanıyorum kızım 1.5 yaşında uyumadigi zaman 150 ml süte 2 çay kaşığı atıyorum yarım saat 1 saate uykuya dalıyor suya katın diyor da ben kattım verdim midesi bulandı kustu
Damla90 Merveay933 ilk başlarda yeni doğum yaptiğımda doktorum günde 4 tane iç demişti. Şimdi günde 2 tane içiyorum faydasını görüyorum. Bir zararı yok günde 4 tane içebilirsin bence.
Merveay933 Damla90 Süt.artisi sağlıyormu kimisi hiç faydası yok diyor bende başladım iste.bide.bestlak.damlaya. ikisini bir içiyorum.ins.sutum artar daha 20.gunluguz
umutcumunannesi Merveay933 emziren anne cayindan bahsediyosaniz bana cok faydasi olmustu kimyonlu rezenesi var onu ic ben 4 5 kutu bitirmiştim bana guzel sut yapiyodu
Damla90 Merveay933 bende işe yaramıştı. Ek olarak galactago damla kullanmıştım ikisinden de memnun kaldım. 🧿 bol bol süt olsun miniğe inşallah
umutcumunannesi Merveay933 olur tabi o daha faydali olur bana kokusu cok agir geliyordu humananin ki biraz daha hafif diye içiyordum yoksa en guzeli dogali