Ipekada34 Kızlar kaç gün sonra banyo yaptrdiniz biz pazartesi günü yaptirdik aşıyı bugün banyo yaptrsam bi sıkıntı olurmu acaba
Kaganalis Ipekada34 4. Ay asisinda banyo yapilmiyormuydu. Biz dun asi yaptik banyoda yaptik. 2. Ayda dediler banyo yapmayin diye bunda demedilrr
Oykusareninannesi Ipekada34 yaz ayındayız ama biz de geçen ay olmuştuk bizde ateş yapmıştı hatta yarın yaptırsanız daha iyi olur bence tabi siz bilirsiniz ☺️
Mom987 Ipekada34 Verem aşısı dan sonra banyo yapılmaz sadece yıkayabilirsiniz. Ben hep aşı olduğu gün yıkadım
t-gul Ipekada34 Bizde dün yaptırdık aşılarını, bugün sağlık ocağını aradım hemşire yıkayabilirsiniz dedi yikadik. Sadece 2. Ay verem asisinda 3 gün banyo yasakmış.
Mom987 Ipekada34 Yani tümden de yikabilirsiniz pazartesi aşı olduysa vücudunu sabunlayabilirsiniz 2 yaşına kadar aşılarini olgu benim ki o yüzden sabunlarım şampuanlarim bu sorun olmuyor Yine de siz bilirsiniz
Ipekada34 MotherOfAlmila bizimde ikinci günümüz aşırı terledi rahatlamasi için bende yaptırmayı düşünüyorum
Ipekada34 MotherOfAlmila hemde ne mahvolma su oldu heryeri kıyafeti ıslak resmen yaptrym bende rahatlasın cocuk