Deletedmom5454 Bebeğim çok fazla Altan gaz çıkarıyor ama normal DEĞİL 21 günlük hep gaz var büyük adam gibi 😅😅 ama bir süre sonra bu beni korkuttu acaba bağırsak problemi mi var bilmiyorum birde pişik olmuş neler yapabilirim zeytinyağı sürüyorum her açmada
velhasil Deletedmom5454 biz de 18 gğnlüğüz oğlum da aynı adam gibi maşallah ama ben bi problem olduğunu düşünmüyorum, aksine iyi bence. Pişik durumu da bende her açma da bepanthol sürdüm ona rağmen bugğn kızarmış biraz sudocrem sürdüm hemen geçti tavsiye ederim.🙂
dandiniko Deletedmom5454 yediklerinize dikkat edin yemeklerinize kimyon katın. Bebeğinize çorap giydirin
NilMomm Deletedmom5454 benim bebeğim de 38 günlük o da alttan çok gaz çıkarıyor ama bende normal karşılıyorum. Hiç pişik olmadık ama doğduğundan beri günde 1 kez sudocrem kullanıyorum. Şükür hiç olmadı. Tavsiye ederim demeyebilirsin. İnşallah iyi gelir ❤️
dandiniko Deletedmom5454 gazlı olduğu için giydirin isterseniz. Gaz damlası da kullanabilirsiniz isterseniz bioga güzel bi gaz damlası. Eğer huzursuz ve gazını zor çıkartıyorsa
Alya_7 Benim kızımda çok gazlı alttan üstten koca insan gibi çıkarıyor ama iyi bişiymiş bu.Çorapsız durmuyorz biz.Sab simplex damla kullanıyoruz bide doktorumuz verdi çok etkili.