Mom88 Oglum 9 aylik planlı oldu ama test yapınca baya ağladım napcam diye bu ay beklemiyordum hayırlısı böyleymiş kızlar nasıl olacak 2 cocukla bilmiyorum
iki_tospik_annesiii Mom88 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏♥️ birlikte büyüyecekler 😁 bende 13+2 günlük hamileyim oğlum 1 yaş 2 aylık
Splash-Splash-Love Mom88 Sağlıkla büyütün bebeğiniz küçük ama olsun daha iyi böylesi 😂 Yalnız planlı olup nasıl beklemiyordunuz güldüm 😂😂😂
Egelim Harika olur 2 çocukla, neden kötü olsun ki? Dünyaya bir melek daha getiriyorsunuz. sağlıkla gelsin minik yavrunuz 🌸
Mom88 Splash-Splash-Love yani illa olacak değil isteyip de olmayanlar da varya Rabbım nasip etsin isteyen herkese
Mom544154 Mom88 kızlar bebeleriniz çok mu uslu maşallah forumun çoğu gebe🥰 Benim oğlum huysuz sanırım bi. Sağlıkla kucağınıza alın inş
Mom88 Mom544154 çok şükür oğlum sakin birazda bu bizi etkiledi bu konuda tabi çok yaramaz bir çocuğum olsa bende dusunmezdm
ipek39ela Mom544154 Ay benin kiz sakin ama.ona rağmen düşünmüyorum ikinciyi rabbim isteyene versin 😂😂
41esra Mom88 hayırlı olsun 🌺 bende 31 haftalık hamileyim kızım 11 aylık bizim plansızdı ama olsun her çocuk nimet 😍