yaseminoztrk Kızlar merhaba, daha öncede post açmıştım kaşık maması ile ilgili. Bugün denedim 20 30 dk önce. Şuan kızımın karnından garip gurultular geliyor. Sebebi ne olabilir yaşayan var mı 5 ay 14 günlük. Ek gıdaya başlamıştık yoğurt sebze falan
yaseminoztrk nursocum +4 ay hipp in maması ama. Bide süt alerjisi falan olsa yoğurtta yiyor oda dokunmaz mı? Gerçekten bilmediğim için soruyorum
nursocum yaseminoztrk yok alerji yapmamıştır ama sindirimi zor ağır geliyor. Yoğurt fermante oluyor aksine mideyi rahatlatır
Naaaaazzzzzz yaseminoztrk hazır gıdalar dokunuyor olabilir hip kaşık mamasi yerine sebzelerden püre yapın meyve falan verin yoğurtla
Benaysel yaseminoztrk canım sütle beraber yaptıysan sindirimi sağlayamadığindan dolayı o gürültüler gelmiştir suyla yap mamayı kaynamış ilimiş suyla yasak çünkü normal süt 1 yaş altina
yaseminoztrk Benaysel aslında suyla yaptım mamanın kendisi elmalı sütlü. Sulu kaka yaptı kesildi gurultu
yaseminoztrk RuzgarMommys kesildi aslında şuanda sulu kaka yaptı. Belki denk gelmiştir ama ben yine de birdaha vermem sanırım
Zlm yaseminoztrk midesi bozulmuş demekki soğuktan falanda olabilir beline soğuk rüzgar falan geldiyse azıcık bile olsa ondan olmustir geçmiş olsun