Nuran_80 Merhabalar benim ücüncü evladim fakat simdiye kadar emzik kullanmadim.Mam Markasinin emzigini kullaniyorum .kullandigim emzik suan 0-2aylik.bebegimin 2 ayi bitti degistirmem lazim mi ayni emzikle devam mi edicem . Bu konuda yardimci olurmusunuz
Limonataa Nuran_80 Değiştirmeniz gerekiyor aynı markayla devam edin yoksa kabul etmiyor ya da bizim ki etmiyor 🤔 6 tane farklı marka emzik aldik bı ton para verdik bizim ki seve seve belediyenin verdiği bedava emziği sevdi ruhu fakir çocuğumun 😀 o emziğin markasında devamını da bulamıyorum
Serpil26 Nuran_80 ilk çocuğunuza emzik kullanmamışsınız şimdi kullanıyorsunuz hangisi dağa iyi ben emzik verdiğime pişman olduğum günler oldu 2 gündür vermiyorum acaba versem daha mı iyi diyorum ☺️
Nuran_80 Serpil26 selamlar emziğin iyi geldigi zamanlar da var bebegi rahatlatiyor gecici de olsa. .Diger türlü sürekli kucak istiyor. Kötü yani düsürünce agliyor olmasi.gün icinde veriyorum ama kesinlikle gece vermedim düsünmüyorum.
Serpil26 Nuran_80 ben bıraktırdım emziği uykuya geçişte veriyordum başlarda fakat sonra uyku boyunca etmemek istiyordu birde beni emiyordu sonra çok sık uyanmalar başladı şimdi 3 gün oldu bıraktırdım kullanmam inşallah bir dağa ben çok pişman oldum bize bide doktor önerdi