yavrukussss Kızlar benim bebem bu ara asssiri yalandan agliyor yani durduk yere ıııı diyor istediği olmayınca da aynı yere koyuyorum yalandan agliyor sizce böyle durumda direk kucagimami almalıyım yoksa yalandan agliyor diye ağlamasına müdahale etmemeli miyim🥴
Efemm yavrukussss 18 aylık oglum ben ona da söylüyorum aglaman bittikten sonra görüşelim diye pes edıyor inanın bi süre sonra aglamasına gülerim bazen yalandan aglıyor biliyorum güldüğüm zaman daha da cıldırırdı cvp vermiyorum hiç bi şekılde
Nenvarkuzum yavrukussss ilgilenmiyorum ağladığı zaman çünkü çok inatçı bi bebek kendi kendime söyleniyorum o ağlarken bi zaman sonra susuyor 19 aylık
[silindi] yavrukussss Bebek büyütürken çok izle az dokun diyor doktorlar . Biraz müsade et ☺️ Agliyormus gibi yaparken katıldığını bile görebilirsin ama böyle böyle kendini sakinleştirmeyi öğrenecek 😐
yavrukussss Nenvarkuzum 8 aylık ya acaba anlarmiki oda ilgilenmeyi ve susarmi diye düşünüyordum anliyormus ilgilenmedim az önce sustu 🥴
Nenvarkuzum yavrukussss biz üstüne düştükçe iyice abartıyorlar maalesef yani suistimal ediyorlar bi nevi o kadar inatçıki tek çözüm bu
Caglarass yavrukussss Görmezden geliyorum susmazsa kafasını dağıtıyorum geçiyor 😅 Küçücük bebekler parmağında oynatıyo 😒
busrasilra14 yavrukussss gozunden yas gelmedigi surece istedigini yapmayin diyor psikologlar. Ama anne yuregi o kadar dayanamiyor 😅 benim oglumda 7 aylik. Ben baska bir odaya gidince ozellikle ya kendini otururken yastiklara atar ya aglarmis gibi yapar ben diger odadan seslenirim. Bazen gidip alirim. Ama ne kdR alirsak o kadar agliyarak birseyleri yaptirmaya alisicaklar. Kendimizi frenlemeliyiz 😅😌
3children1mom yavrukussss 3 yaşındaki kızım bu 😂 Her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor bağırıyor vuruyor falan 🥴