Klc__duha Bebegim 1 yasinda. Bebegin dilini en iyi anneler anlar diyorlar ama surekli me me deyip duruyor anne baba ve soyleyebildigi bikac kelime disinda bu heceyide soluyor ne demek istiyor acaba🤔
Deletedmom0099 Klc__duha bence bi anlamı yok kızım me-me diyo ama 6. aydan beri emmediği için meme bilmez hani duyduğu bişry de değil ga ga ga diyo bide ama o da anlamsız 13 aylık
1prens1prensess Klc__duha yani sizin gözlemlemeniz lazım neye bakarak diyor onu anca o şekil anlayabilirsiniz benim oğlum koyuna me yapıyor onuda ben öğrettim gösterdim
Sakinee Klc__duha bebekler valla kendi dilini yapıyor benim kızım 27aylık su demiyor 😁 lu diyor su mu istiyorsun falan dediğinde biliyor ama inatla lu diyor
Klc__duha Odaklanmaya calisiyorum ama bi cok kez tekrarlayinca anlayamadim. Ekmegi cok seviyor evet acaba onu mu solemek istiyor
Umay-Elif34 Klc__duha şu an keşif aşamasında. Me derken ne demek istiyor olabilir. Gösterdiği şeyin ne olduğunu söylerseniz tatmin olacaktır diye düşünüyorum. Benim kızım bişeyin ne olduğunu sorarken “da” diyor 😁 söyleyince ikna oluyor ve başka şeyler soruyor evde da da da dolaşıyorız
Klc__duha Umay-Elif34 ole ortada soleyip dolastigi icin odaklanamiyorum. Gezerek yda bazen el uzatarak soyluyor
alinaannee Klc__duha 1 yaşında bence anlıyor ve bir şeye me ismini koymuş olabilir muhakkak bir karşılığı vardır onda biraz gözlemle acaba neyi işaret ediyor neye söylüyor anlaşılır 🌸🧚♀️
Umay-Elif34 Klc__duha neyi soruyorsun hangisi niye siz ona tekrar soru yönetin belki sorduğu şeye yaklaşıp tekrar eder
Pamukyanakasaf Klc__duha Daha küçükken oğlum me’leyen kuzular görmüştü. Gördüğü bütün hayvanlara me diyordu 😂