Aylingneess Kızlar hiç lazımlağa yapmıyor 25 aylık oturtuyorum bekliyoruz 5-10dk yapmıyor kalkıyor gidip yapıp geliyor bide uykudan uyanınca zorla yaptırdım lazımlığa 1 kez sonra 5 dk sonra gene yapmış donuna acaba biraz daha mı dursam bezleyip
Mdhaaa Aylingneess ben lazımlık aldım oturup çiş diyor ama bezini çıkarttırmıyor. Zamanla söyler diye bekliyorum bakalım 😅😅
Berilelif Aylingneess tam 1 ay oldu öğreneli çok şükür 🙏 Biraz sabredin kızım lazımlığa oturmuyordu bile evin her yerine yapıyordu İsal oldu o zaman bile bez bağlamadım çünkü sabahları bezi kuruydı inatlaşıyordu sonradan sonraya alıştı şimdi evde bile lazımlığa değil klozete yapıyor aparatı takmadan darısı size inş 🙏 Siteker aldım farklı farklı her seferinde bak sen çiş yaptığın için ayı geldi diyordum yıldız geldi falan .. Birde youtobe da tuvaleti öğreniyorum yazınca videolar çıkıyor onları gördükçe özendi bende çiş yapcam diye
Aylingneess SedaMeyra böyle olması normal mi ozaman bazı sinyanelleri vardı kaka yaparken saklanıyordu yapınca rahatsız olup değiştirmemi söylüyordu uyurkende kuru oluyor bezi
SedaMeyra Aylingneess sinyallerin bazisi bunlar.kizimin ilk 4 gjnu kabus gibiydi 5.gunden sonra duzeldi
Aylingneess Mdhaaa bende biraz daha bekleyim ozaman çünkü inatlaşma ya başladı bezini bağladım kaka yaptı söylememeye başladı onuda