Dogavesultan Kızlar yaprak sardım azönce ama tek onlada akşam yemeği olmuyor yanına çorba hariç ne yapabilirim???
AgentMom Dogavesultan makarna olabilir. Bence çorba salata sarma yeter. Yetmez derseniz de bir patates yemeği makarna olabilir
Burcu35 Dogavesultan Ekşili köfte çorbası yapıyorum ben. Çorba hariç demişsiniz ama kıymalı olduğundan doyurucu oluyor ikisi bir😊
Dogavesultan yeni4747 dolmalık bişeyim yoktu valla aklıma geldi ama pazara gidemedim hava çok sıcak normalde öyle yaparım dolmayla beraber ama bu sefer olmadı
Dogavesultan Tuba teşekkür ederim yazın bizde çok çorba gitmiyor ayran çorbası yaparsam anca o oluyor
CankizimRavzam Dogavesultan Koz patlıcan salatası yapabilirsin domatesli soğanlı yada yine koz patlicani sarımsaklı yoğurtla birleştirip üzerine tereyağlı toz biber gezdirebilirsin enfes olur 🍀
Egelim CankizimRavzam Nasıl yapıyorsunuz köz patlıcanlı salatayı acaba? 2 tane patlıcanım var, bozulmadan akşama yemeğin yanına yapayım bari :)
CankizimRavzam Egelim Patlıcanları kısık ateşte ocakta kozluyorum sonra kabuklarını soyup sarımsaklı yoğurt ile karistiyorum uzerinede tereyağlı toz biber yakıyorum afiyet olsun