FerideguL Emzirirken ameliyat olan var mi kızlar. Ameliyat sonrasında emzirmeye devam mi ettiniz yoksa ameliyat tan sonra bir daha emziremediniz mi?
MihmininAnnesi FerideguL benim ki ameliyat sayilmaz ama kalca kemigimden ilik toplandi bi hastaya bagis yaptim.genel anestezi aldim. Hastanedeyken iki gogsumu de sagip bosalttilar 1 gun emzirmememi soylediler canin
FerideguL MihmininAnnesi sonuçta genel anestezi almışsınız bende tiroit kanseri şüphesi görüldü 2 nodülum vardı birinde görüldü doktor ameliyat dedi alınacak ama emziriyorum nasıl olacak bilmiyorum
MihmininAnnesi FerideguL benim ki cok ozel hi hastanede olmustu su meshur doktorlar dizisinin cekikdigi hastanede. Sen yine de en sagliklisi ameliyat olacagin hastaneye sor canim.
FerideguL MihmininAnnesi aynen sorayim inşallah sadece 1 günlük bir şey olur devam ederim emzirmeye ya :(
MihmininAnnesi FerideguL belki ameliyattan sonra kullanacağın ilaçlar ağır olabilir değişebilir bu durum bana emzirirken kullanabileceğim antibiyotik vermişlerdi