Deniz773 Arkadaşlar 14 gün önce doğum yaptım , bugün sağlık ocağı bana d vitamini verdi , sizde kullanıyor musunuz hangi marka kullanıyorsunuz d vitaminini
PortakalKokulum Deniz773 aynen canım onlar kabız yapıyo bencede bu iki markadan birini al durumun varsa
Damla90 Deniz773 pedia d kullanıyorum. Alternatif olarak ocean olabilir. Devletin verdiğini pek önermiyorum açıkçası.
Ltprknn Deniz773 devit 3 damla kullanabilirsiniz hiç-bir zararı yok.cogu kişinin ocean diyeceğine eminim.ben gereksiz buluyorum.sadece fazla para vermeye yarıyor.
SenaYde Ltprknn kesnlikle katılıyorum hiç bir fark yok dısarıdakılerle 7 aydır kullanıyorum gayette memnunuz doktorumuzda bununla devam etmemiz gerektiğini söyledi zaten
Han30 Deniz773 ben ocean kullanıyorum. Saglık ocagının verdiğinin içinde pareben varmış, doktorum dışardan alsan daha iyi olur demişti.
Pelin05 Deniz773 deca tabs pembe renkli olanı kullanıyorum tok karnına 5 damla. Bizim de 14 gün oldu canım
Deniz773 Pelin05 peki bebeğinize mama verdiyseniz kaç ml verdiniz , anne sütü de veriyorum mama da , göğüste ne kadar kalıyor sizinki bi de bizimki sürekli acıkıyor sizinki de öyle mi :)
Pelin05 Deniz773 valla biz de aynı canım hem meme hem mama 30 ml veriyorum günde 3-4 sefer meme meselesine gelince yapışık geziyoruz aslında huysuzluğunda ağladığını düşünüyorum ama mamayı yiyince anında sakinleşiyor bizde de durum aynı yani 🤣 kaç sefer kaka yapıyor peki sizin ki
Omertugra20 Deniz773 saglik ocaginki bizi mahfetmisti kabiz olmuştu oglum wellcare aldim icinde zeytinyag bulunuyor cok cok memnunum
Cagla80 Deniz773 ben de iki ay devit kullandım forumda gaz yaptığını okudum ocean aldım. Yeni başladım kullanmaya. Devit i önermediklerini okudum. Bizim doktor en iyi içerik devitin dedi ama ben ocean aldım kullanmaya başladım. Kaç damla kullanacağımı bilmiyorum ama devitten farklı mı acaba doktorumuza da soramıyorum🙈