Hicran4525 Kacakcay1 temre de degil egzamada değil egzama bende var biliyorum ne olduğunu olabiliyo böyle renk değişikliği kolda benim yeğenlerimde de var ama içiniz rahat etcekse bi sağlık ocağında ebenize gösterin isterseniz
Kacakcay1 Hafif kabarcıklar mevcut böyle biraz puturlu ve beyaz renkte daha azdı şimdi çoğalmış ve bu şekilde duruyor nedir ya bu
Kacakcay1 Aycahanim vardı daha önce evde kantaron yağı vardı sürdüm azdı şimdi daha bir farkediyorum büyümüş senin de böyle mi ve başka yerler de mevcut mu kızımın sırtında ve omzunda çok hafif var doğuştan ama egzama diye şüphe ediyorum bilemedim
Nenvarkuzum Kacakcay1 banyodan sonra kızarıyormu canım dikkat ettin mi hiç benimde kollarımda var bu şekilde temre banyodan çıkınca kızarır etrafı hatta ama içiniz rahat değilse bi doktora gösterin isterseniz
Kacakcay1 Nenvarkuzum evet banyodan sonra değişiyor peki cildiye mi bakar yoksa çocuk doktoru mu teşekkür ederim yorumunuz için
Kacakcay1 Mom727272 çok teşekkür ederim neden boyle olmuş acaba korku saldı içimi resmen kötü birsey mi acaba 😔