2020minikkus eğer sebze seviyorsa ve daha önce tadım yaptırdıysanız, brokoli, havuç, patates, soğan, 1-2 dilim kapya biber tencereye alın üzerine 1 yemek kaşığı irmik göz kararı su koyun kısıkta pişsin varsa et suyu tavuk suyu da ekleyebilirsiniz, piştikten sonra blender yapın koyu kıvamlı püre gibi çorba tarifi oluyor veya daha sulu severse kıvamı ona göre ayarlayın Hem doyar hem besleyici. Oğlum 1 yaşında 3 aydır bu tarifi yapıyorum çok seviyor. Suan bebeğimin de diş dönemi 5-6 diş aynı anda geliyor ben de zorlanıyorum. Hipp 5 tahıllı kaşık maması da veriyorum gece yatmadan 1 saat önce. İçine çeyrek avokado eziyorum 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum ( mamayı doktorumuz önerdi) bunu da deneyebilirsiniz bizimki artık bıktı bu aralar da diş huysuzluğundan bu mamayı yemek istemiyor başka şeyler deneyeceğim mecburen. Ayrıca yoğurt , mercimek çorbası da yapabilirsiniz ben her öğlen bu şekilde çorbaları değiştirip yapıyorum. Bulgur pirinç kırmızı mercimek yeşil mercimek(hepsi 1 er yemek kaşığı) tencereye alın ilikli kemik suyu biraz da normal su 1 tane de havuç ekleyip kaynatın sonra blender yapın Demir deposu benimki onu da seviyor tavsiye ederim suan aklıma başka bisey gelmedi, bu aralar daha çok çorba ve meyve yiyor kahvaltıda omlet yapıyorum tükürüp atıyor istemiyor bu aralar