Kuzey06 Kizlar biberon alacamda cam olsun istemiyorum. Bebek tasimakta zorluk cekiyor. Plastik de saglik acisindan olsun istemiyorum. Var mi bi oneriniz? Bildiginiz bir marka?
Eesay Kuzey06 mamajoo nun antikolik biberonlarını kullanıyorum ben doğduğundan beri. Çok güzel çok memnunum
Cmelekdeniz Eesay anne sütünü aldı mı bebeğiniz ret gibi bir durum yaşadınız mı ? Ben de işe geri döneceğim de biberon arayışındayım .
Eesay Cmelekdeniz evet ben 5 ay kadar sağıp verdim hep mamajoonun biberonlarıyla. Cam değil, plastikte değil farklı malzemesi. Çizilmiyor, kırılmıyor. Kolay bulunuyor. Temizliği de basit aklınızda olsun🌸
Wanderlust Cmelekdeniz 2.ayda sunnet olucak diye doktorumuz sagip biberonla getirin operasyon sirasinda dedigi icin o zaman avent almistik. Meme reddi olmadi o zamandan beri disari cikicakken fln bazen sagip biberonla veriyorum eger gidecegim yerler emzirmeye musait degilse fln gogsumu de biberonu da aliyor red yasamadik😊
Kuzey06 Cmelekdeniz biz dogumdan beri anne sutu ve mama devam ediyoruz. Hala emiyor. Ama birakmaya cok calisti firsat vermedim