Yurtseven07 Daha 17 günlüğüz en fazla 15 dakika emdirebiliyorun hemen uyuyor yada memeyi almak istemiyor ne yapabilirim
Ygtakn Yurtseven07 annesi daha cok kücük inanan zamanla memeyı de alır kardeşim bebegi de 19 günlik oldu o da memeyi almakda zorluk cekiyor sabırla bekliypruz suan az da olsa alıyor
tubasd Yurtseven07 sık sık emzirin az emmesi sorun degil yorulduğu için uyuyakaliyorlar 1 saatte bir rmzirin gecede 2 saatte bir emzirin cizli bez aliyorsaniz korkmayin
Naaaaazzzzzz Yurtseven07 daha çok kucuk canım 15 dakika yine iyi bebekler memede hemen uyur zaten yoruluyordur emerken. Birde sarılığı varmis dahada zor. Merak etme zamanla çekmeyi emmeyi iyice öğrenecek çenesi güçlenecek
Ygtakn Yurtseven07 sağlık ocagındaki doktor mama ver dedi 2,900 dogdu 2700 düştü sarılık vardı hala devam uzayan sarılık bizimki sağlık ocagındaki doktor mama ver dedi vermedil bebek emdikce sütü de geli yavas yavas da tutuyor
MotherOfAlmila Yurtseven07 Ac olsa aglar canim, ortaligi birbirine katar.😅👶🏽 Ilk zamanlar benim minnos kizim da oyle kisa kisa emmeye calisiyordu. Emme refleksi o kadar gelismemisti. Zamanla daha guzel olucak.🥰
Ygtakn Yurtseven07 inşalalh canım sen sabırla emzir zor bi sürec ama inananmemeyı kavrıcak emicek de ben kendi oğlumda yegenımde bız meme yı tutması için cok ugrastık hatta kayannam ee tutmuyor mama ver mama dedi gitti sma mama aldı vermedim suan hala emiyor
Zlm Yurtseven07 doyuyodur belki önemli olan emdiği süre değil demişti doktor bana yarım saat emdiği halde kilo alımı iyi olmadığı için mama başladığımız bebekler var demişti benim kızımda 5 dk emerdi gayette iyi gelişimi çok şükür