Zeydaliannesi Kızlar eldivenleri ne kadar kullandınız 18 günlük bebeğim eldivenleri çıkarınca yüzünü çiziyor
Fun Zeydaliannesi hava aşırı sıcak isterseniz sadece geceden sabaha kadar kullanın ama ben olsam artık kullanmam dikkatlice tırnaklarını kısaltırım ben öyle yapmıştım. Uyurken kısaltabilirsiniz mesela
Tospikkkk Zeydaliannesi 15 gün falan kullandık ettafı daha iyi keşfediyor eldiven ve çorapsız çiziyor heryerini ama olsun
Umaybebek Zeydaliannesi hiç kullanmadım tırnaklarını uzadıkça kestim. Elleri ile etrafı keşfetmedi daha iyi bence.
Bebek-annesi Zeydaliannesi bu sıcakta eldiven takmayın zaten tırnaklarını kesin sürekli ben şubatta doğum yaptım 40ı çıkana kadar taktım sonra takmadım.
Medusafer Zeydaliannesi ben hiç eldiven kullanmadım tırnaklarını düzenli kestim yüzünü çizse bile ertesi güne geçiyordu eldiven kullanımını doğru bulmuyorum
Ayazinannesiseyda Zeydaliannesi ben eldiven hiç kullanamadim hep çıkardı çoraplarını giydirdim yüzünü cizmesin diye
Bebegimm1 Zeydaliannesi tırnaklarini uyudugunda kesin törpuleyin eldiven kullanmayın derim havalar sıcak parmak aralari terler kışın dogum yaptim 2hafta taktm