Aysinnnnn Hanimlar oglum 2.5 aylik sab simplex kullaniyoruz. Sizler günde kac doz kac damla kullaniyorsunuz. Farkli farkli onerilerde bulundu görüştüğüm doktorlar.
Sinifcianne Aysinnnnn günde 3 kez ve aynı saatlerde verdım 8 damla ile başladık 10 damla ile bitti çok faydasını gördük 3. Aya girdiğimizde kestim hatta cok şükğr gaz problemı yaşamadık sonrasında.
Gizemmyigit Sinifcianne aynen bende bu şekilde kullandm çok memnun kaldm. 3. Ayda bitti gaz fln kalmadı
Bussiv Aysinnnnn günde 4 defa 8 damla dedi doktorumuz biz öyle kullanıyoruz ve gerçekten etkisini gördük 4 günün sonunda gaz sancıları bitti bitmesine rağmen aksatmadan vermeye devam ediyoruz doktor gazı oldukça vermen etki etmez düzenli kullanmalısın demişti
Cigdem61 Aysinnnnn öncesinde vermeye çalışıyorım ama bazen saati geldiğinde emmiş oluyo o zamanda veriyorum.
Alazcns Aysinnnnn merhaba ilk basta gün de 3 kere 8 damla veriyordum 4.ayında iyice gazı arttı 10 damlaya sonra 15 damlaya cıktı. Suan 3 kere 15 damla veriyorum
Alazcns Bsrerkk doğduğundan beri gaz sorunu yaşıyoruz. Doktorun söylediği bazı bebekler ne yaparsak yapalım gazı çıkaramaz. Ek.gida döneminde düzene girer rahatlarsınız diye.