Umay123 Ne zaman bitiyor kaç gün sürüyor? 2-3 gündür yıldım artık. Ne uyuyor ne duruyor. Tamam uyuma ama ağlama bari. Yok 5 dk bile durmuyor. Bazen kucakta bile sakinleşmiyor. Yoruldum 😅😅
Yusufefem Umay123 bende bitsin istiyorum bir an önce güzelim uykuları gitTi mız mız bir çocuk oldu yemiyor emmiyor falan 😢😢
Oykuecem Umay123 inşallah sizinkisi çabuk geçer bizim 5 ay dolana kadar devam etti neredeyse gece gündüz o ağlıyo ben ağlıyodum dışarda biraz daha rahatlıyordu sanki
Yusufefem Umay123 en uzun süren atakmış sanırım 45 gün falan 5 ay 10 - 15 günlükken bitiyor muhtemelen
Srnsrnsrn Umay123 ah ah aynısı bizde de var uyumama , memede kıyamet koparıp cıyak cıyak bağırmalar 🤦🏼♀️ Zaten doğru düzgün emip uyumuyordu birde burun tıkanıklığı çıktı başımıza
Yusufefem Umay123 kesinlikle ya alarm kuruyorum diyorum 1 saat uyur geri sayım açıyorum bana da çok uyumuşum gibi geliyor bir ağlama sesi bir bakıyorum daha 10 dk geçmiş 😩 derin derin uyumuyor 15 gündür 😔
defne111 Umay123 evet bizde 4.ay atağındayız nedensizce ağlıyor gece uyumuyor memede uyuyor bir anda ağlamaya başlıyor memeyi itiyor süt yok sanıyorum mama veriyorum onuda itiyor ne yapacağımı şaşırdım bende hiç bitmicek gibi
Burculiceee Umay123 hesaplıyor.com dan atak haftasında olup olmadığını ve kaç gün olduğunu öğrenebilirsiniz doğum tarihini girerek
Umay123 Burculiceee evet atakta görünüyor şu an. Ama bizim bazen erken bitiyordu orda kalan süreye göre. Bu da erken biter mi acaba
Bebek-annesi Umay123 4. Ay uyku gerilemesi en uzun atak dönemi ve 35 gün sürüyor. Biz 5 ay 26 günlüğü doğdu doğalı uyumak istemiyor uykusu gelince ağlıyor 🤷♀️
Umay123 Bebek-annesi bizim de öyle. Uykuya geçerken hep ağlıyordu. Şimdi artık derin uyumuyor güzdürleri . Gece de başladı uyumamaya
Yusufefem Umay123 duyduklarım hep böyle en uzun süren en bıktıran atak haftasıymış sabırla geçecek inşallah 🙏🏻❤️
Burculiceee Umay123 inş az sorunlu ve erken bir şekilde atlatırsınız bizim daha 1 ayımız var rabbim kolaylık versin geçecek elvet bu zamanlar ilk 2 sene zor geçecek gibi
Umay123 Yusufefem sabredebilir inşallah. Zaten genel olarak huzursuz bi bebek bir de bu gibi şeyler olunca aşırı yorucu geçiyor