Tospikhann Kızlar bebegım ev yapımı yogurdu yemıyor neler neler denedım. Fakat hazır yogurdu kaşık kaşık götürüyor. Hazır yogurt cokmu zararlı ? Hiç yememesınden daha iyi degılmıdırki ??
g-k-s0212 Tospikhann çok zararlı değil ama günlük sütle küçük cam kavanozlarda denediniz mi? cam şişede satılan sütleri öneriyor bizim doktorumuz ve probiyotik yoğurt mayası. ebebekte, Migros’ta falan oluyor
Tospikhann g-k-s0212 yani tutturamıyorum heralde ekşi oluyor bi şekilde şeker felan at dedıler ama bi onu denemedım
g-k-s0212 Tospikhann yok yok şeker atmayın o yanlış hem şekere yönelir her şeyde arar hem de kalitesi bozulur hazır yoğurt verin daha iyi. Bu dediğim mayaların üzerinde yazan ölçü ve günlük süt ile bir deneyin derim. Büyüyo ve evdemiyo sanırım bu iki marka yanlış yazmış olabilirim bir bakın. 💐
Balkizlarim Tospikhann serce parmağını sute deydirdiginde cok sicak olmamasi gerek ve disarda cok bekletme ben hep evde yapiyorum direk fark oluyor bazen yogurt yetmiyor marketten aliyoruz kizlar anliyor 🤦♀️😁
SbnmTlg Sade activia verebilirsiniz. Normal yoğurtlardan daha iyidir. Ben bazen evde kendi mayaladığım olmadığı zaman activia yediriyorum. Gıda mühendislerinde de onay aldım ☺️