Zuhallkahraman Aylardır sancısını çekti bebeğim çok şükür ilk incimiz çıktı. Dün farkettim. Nasıl sevindim anlatamam 😀
mucizelerin_annesi Zuhallkahraman ay masallah rabbim daha güzel günlerini gormeyide nasip etsin insan çok mutlu oluyor🧿🥰
Kadirhan Zuhallkahraman bizimde cıktı ❤ama ufak bir sorun var her emmede o sivri minik dişleriyle ısırıp beni hoplatiyor ve gülüyor 🤣
Derinsmommm Zuhallkahraman maşallah 🧿 kaç aylık acaba? Biz 4 ay 20 günlüğüz dün tesadüfen elim değince gördüm dişi çıkmış erken oldu hiç beklemiyordum 😂
Zuhallkahraman Kadirhan aynenn bizde öyleyiz ams olsun bizim uzun sürdü gelmesi 5 aydan beri yavrum mahvoldu. 8 ay 23 günlük geldi 😀
Zuhallkahraman Derinsmommm aslında değil ben tam 4 aylıkken diş çıkarmışım. Olabiliyor. İnciniz hayırlı olsun 🌸
Zuhallkahraman Kızlar aslında şunu da sormak istiyorum. Diş hediği yapmayı düşünüyorum fakat öyle evde insanları toplamaklı falan değil. Evde hediği hazırlayıp kapaklı paketlere koyup eşim kayınvalide görümce vs versin diyorum. Sizce nasıl olur?