Dn123 sırt bölgesini tek başına zor yapabilirsin ben bikini bölgesi komple kullanıyorum çok ciddi anlamda azaltma yaşatıyor şöyle kullanacağın bölgeyi jilet yada ağdayla temizliyorsun jiletse hemen atış sağlarsın ağda ip yöntemi ise 2 gün sonra atarsın çok kısa sürüyor yani kol altı bikini toplam atman 5 dk almıyor bacak bölümü de toplam 10 dk olsun olsun seansları 15 günde bir yapıyorsun 3. Kullanımda yani 1,5 ay sonunda yüzde 80 90 azalma yaşatıyor yeni gelen tüyler geç uzuyor yada kendiliğinden dökülüyor bir daha da çıkmıyor ama ara ara rötuş atışı öneriyorum kişiden kişiye değişir ama 2 ayda ciddi azalma ağda süren uzayacak trendyol yada internet sitesi tavsiye etmem çünkü alacağın cihaz kullanılmış olabilir bu ürünleri mağazalardan alırsan 60 gün para iadesi olayı var yani memnun kalmadın Aras kargo ile İstanbul merkeze gönderip iade alabiliyorsun paranıda bence 300 500 ucuza alcam diye kesinlikle netten alma derin servis netten aldığında bi sıkıntı yaşarsan eğer ithal ürün diyip bakmıyor sen ancak aldığın yerle irtibata geçip gönderiyorsun