Mynameisugu Merhaba sevgili forum uyeleri 25 aylık bir oğlum var 1 yasindna itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazansın diye eline fırça veriyorum yanında dişlerimi fircaliyorum görüp öğrensin diye yapiyo ama fircayi yemeye calisiyo bir türlü fiecalamayi tam ogretenedim birde tabi diş macunu kullanmadim hiç zararlidie felan diye ama son zamanlarda dişleri sararmaya başladı sizce ne yapabilirim geçmesi için ne önerirsiniz diş macunu almalı mıyım hangi marka ne alayım nasıl yapayım fikirlerinizi bekliyorum
okuloncecianne Mynameisugu rocs diş macunu kullanabilirsiniz 0-3 yaş var , daha küçük zamanla alışacaktır. Birlikte fırçalamaya devam edin 😊
ENA Bende bu konudan muzdaribim kendi asla fırçalayamıyor ya ısırıyor ya da diş etlerine sürtüp canını yakıp fırlatıp atıyor😒 ben fırçalasam kıyamet kopuyor, fobik olacak diye korkuyorum fırçalamaya. Ama ağzı kokuyor artık. Ne yapacağımı şaşırdım.
Mynameisugu ENA Aynı durumdayiz bizde bizim dişlerinin üzerinde sarartilar olmaya başladı kötü gozukuyo birakmii ben fircalayayim kendine ya yito ya isiriyoq