G1z Kızlar 10 günlük bebegimmmm devamlı uyumak istiyor günün yarısını uyuyarak geçiriyor ben uyandırmaya calısıncaaaada çok zor uyanıyor normalmidir bu 🤷🏻♀️
Efemmm G1z canim bizde 19 gunluk olduk ilk xamanlar boyle oluyormus son 1 haftadir ama degisti uyku duzenii sabahlari uyuyor gece 12 1 de kalkiyor ara ara uyaniyo sabah 7 8 de gozu bi aciyoo oglen 1 2 ye kadar uyumuyoo 2 gibi uyuyo aksam 10a kadar falan ilk zamanlar hep uyuyodu zorla emzirmek icin uyandiriyordumm
Sekerlik14 G1z ilk zamanlar uyur canım 1 aydan sonra hiç uyumuyor bazısı inş uyur da benim kızım çok az uyuyor 5 aylık 😭😭😭
Neessee G1z normal canım ama uyandırıp emzir sarılık filan olmasın. 2 saatte bir emziriyordum ben. Altını açınca uyanıyorlar birde öyle dene
Busrademiir G1z Uyandır bebeğini 1 saatte emzir sürekli uyanmıyorsa ayaklarını çıkart altını hafif gıdıklar gibi yap ya da sırtını aç öyle yap 2 saatten fazla uyutma ben öyle geçirdim sarılığı şimdi bitti çok şükür ne kadar emzirirsen o kadar çabuk geçer dikkat et
Sedefmina Yeterince beslenmiyorsa kan şekeri düşer ve uyur, ayılamaz, iyi beslendiğinden eminseniz problem yok uyuyabilir.
G1z Sedefmina sarılığı var 2 gün önce baya yükselti şimdi düşüyor yavaş yavaş iyi beslendiğiniii düşünüyorum